sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Paperilohikäärme DT: Sinisiä pioneja

Juhannusta tuli vietettyä rauhallisissa merkeissä. Yhtenä syynä tuo sateinen keli. Onneksi sade ei haittaa askartelua. Sadekelillä on helpompi jäädä sisälle askartelemaan kun ei tarvitse mennä ulos minkään syyn takia.

Niinpä minulla syntyi Juhannuspäivänä sini-vihreitä kortteja Chocolate Baroquen Lace Fragments -leimasinsetillä. 





Ylemmän kortin kukka on leimattu Rangerin Dye Ink musteillaElectric Lime ja Caribbean Coast, Heavyweight paperille ja väritetty WaxAquarell kynillä ja stumpeerattu tärpätillä. Korttipojan pitsit on leimattu samaisilla Dye Ink musteilla sekä Archival Ink Cornflower blue musteella. Kukka on nostettu kohotarroilla hieman ylös pohjastaan.



Tämän kortin kukka on taasen leimattu vesileimamusteella ja embossattu kirkkaalla kohojauheella Heavy Weight paperille. Kukan leimausjälki otti hieman sävyä edellisen kukan Dye Ink musteista, joita en putsannut leimasimesta leimausten välissä. Väritin kukan vesiliukoisilla WaxAquarell kynillä sekä vesisäiliö siveltimellä. Taustan pitsit on leimattu samoilla Waxaquarell kynillä ja vedellä. Vahakynät toimivat loistavasti leimasinten väritykseen, koska kynät ovat melkoisen pehmeitä ja vahamaisen rakenteen ansioista tarttuvat hyvin leimasimeen. Suihkepullolla saa veden tasaisesti leimasimen pintaan ja leimaus jäljestä tulee hieman akvarellimainen.

Toivon mukaan kesä antaa myöden myös auringolle ja pääsisi pihallekin välillä! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kävit. Kiitos ihanaisesta viestistäsi :D